Rețete de top pentru peste 8 persoane

Planificați o sărbătoare?

Rețete de top pentru peste 8 persoane

Așteptați un grup mai mare de oaspeți? Ești deja ingrijorat de modul de a găti pentru atăt de mulți oameni? Nu vă faceți griji, totul depinde de ce fel de rețetă alegeți. Permiteți-vă să vă inspirați prin rețetele noastre și sărbătoriți jucăuș de sărbătoare.

Rețetă pentru legume mici, umplute, de diferite tipuri (roșii, ardei, dovlecei …)

Într-un vas de salată, amestecați 700 g de carne de vită măcinată și 300 g de cârnați destrămați. Clătiți 8 roșii, 8 ardei și 8 dovlecei. Tăiați vârfurile roșiilor și scoateți partea din interior.
Tăiați dovleceii și ardeii în jumătate și scoateți partea interioară. Taiați pulpa de roșii și dovlecei în cuburi mici și adăugați la carnea tocată. Adăugați 100g de ceapă, 100g de parmezan, 2 ouă, 1 mână de busuioc tăiat și 4 câței de usturoi presate într-un castron.

Sărați, condimentați, se amestecă bine și se umple legumele. Puneți capacele pe roșii. Pregătiți tava de copt, puneți hârtia de copt în ea și puneți legumele pe ea. Coaceți timp de 45 de minute într-un cuptor preîncălzit la 180 °.

Rețetă pentru legume mici

Rețetă pentru salata de cartofi cu cârnați pentru 10 persoane

Clătiți 16 cartofi. Gatiti-le cu coaja timp de aproximativ 20 de minute intr-o oala mare de apă fiarta sărată cu 3 cârnați de casă. Strecurați cartofii, lăsați-i să se răcească și le tăiați în roți mai groase. De asemenea, tăiați cârnații în rotițe.

Puneți 8 cepe tocate într-o tigaie 200 g roșii de cocktail tăiate pe jumătate, cartofi și cârnați. Pregătiți un dressing de 6 linguri de ulei de floarea-soarelui, 4 linguri de oțet de vin și 1 lingură de muștar cu boabe întregi. Se amestecă bine și se toarnă în salată, se amestecă și se ornează cu arpagicul tocat.

Rețetă pentru salata de cartofi

Reteta simplă tiramisu pentru 8 persoane

Se toarnă 25 de cl de cafea tare într-un vas adănc. Înmuiați 30 de biscuiți,și cu ajutorul lingurei și plasați-șe pe fund. Se separă gălbenușul de albusi de ou de la 6 ouă. Din albușuri faceți spumă. Se amestecă gălbenușul cu 120 g de zahăr într-un vas de salată. Se amestecă ușor 300 g mascarpone și spumă. Răspândiți acest amestec pe biscuiți. Se presară cu cacao și se lasă să se răcească timp de 2 ore.

Reteta simplă tiramisu pentru 8 persoane

TEMPOtip: Planificarea reprezintă baza succesului în organizarea cinei pentru mai mulți oaspeți. Datorită planificării, evitați stresul inutil, pentru a vă bucura de sărbătoare. Încercați să alegeți mese rapide și simple. Asigurați-vă că verificați dacă aveți destule tacâmuri și scaune. Serviți vin de calitate lăngă măncare și nu uitați carafa cu apă. Poftă bună.

0 0 votes
Article Rating